Ets aquíLaPiscina

LaPiscina


 

LaPiscina de La Selva: Centre d'esport i salut de LaSelva

Avinguda Salvador Espriu s/n (zona esportiva)

17430 Santa Coloma de Farners

Girona

Telèfon 972 84 05 98

www.lapiscinadelaselva.cat

info@lapiscinadelaselva.cat

El nostre horari:

De dilluns a divendres de 7:00 a 22:30h i caps de setmana de 9:00 a 15 h.

La instal·lació resta oberta 15 hores i mitja els dies laborables i 6 hores els caps de setmana i festius oberts.

Aquest horari pot ser modificat per causes d'interès general i en el període d'estiu, vacances de Nadal i/o vigílies de festius.

Els espais esportius de la instal·lació es tanquen 30 minuts abans del tancament general de la instal.·lació.

LaPiscina de la Selva és un centre d'esport i salut situat a la zona esportiva municipal de Santa Coloma de Farners, integrat en un entorn natural privilegiat amb més de 4.000 m2 de superfície. S'hi pot realitzar tot tipus d'activita física esportiva amb un equipament novedós i en un ambient confortable. Volem ser un referent com a punt de trobada per fer salut, posar-se en forma i passar-s'ho bé amb els amics i la família. Aquesta instal·lació municipal és una realitat fruit de l'esforç conjunt entre l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i l'empresa Sport Assistance 2000 S.L, que han construït aquest equipament a partir del projecte dels arquitectes Joan Pallejà i Ángels León.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha realitzat una aportació de 3.600.000 € per a l'obra que inclou una subvenció de la Generalitat de Catalunya de 1.000.000 €. Per altra banda, Sport Assistance ha aportat 3.350.000 €. S'ha obtingut també una subvenció de 192.000 € de l'Institut Català de l'Energia per a la instal·lació de calderes de biomassa.

El nostre objectiu, la salut
La nostra filosofia de treball ens fa estar convençuts que l’activitat física regular incideix directament en la nostra salut i millora la nostra qualitat de vida. És per això que volem incidir en els beneficis físics, emocionals i socials que pot proporcionar la pràctica esportiva.

Els nostres serveis
LaPiscina de la Selva ofereix àmplies possibilitats per realitzar exercici físic d’una forma saludable. L’abonat té accés lliure a la instal·lació en horari complet o parcial, en funció de la modalitat de quota escollida, i pot fer ús de tot l’equipament de la sala de fitness, de la piscina i de la zona de spa, així com participar en les sessions d’activitats dirigides a les sales -aeròbic, ciclisme indoor, ioga, pilates, balls llatins, defensa personal, GAC, TBC, escola esquena, body pump,...- o a la piscina –aquaeròbic, aquatono, etc. 

1 sala fitness 

2 sales d'activitats dirigides

1 sala de ciclisme indoor

1 piscina de 25 x 16,5 

1 piscina d'aprenentatge

Zona termal i d'aigües (115 m2) (terma, bany de vapor, dutxes bitèrmiques, pila d'aigua freda i spa)

2 vestidors d'abonats i 4 vestidors de col·lectius

Bar - restaurant

Centre de fisioteràpia i estètica

Bústia de suggeriments o consultes:

Tens alguna pregunta? ens vols suggerir alguna millora? Segur que tens alguna proposta a fer-nos. La teva opinió compta molt per a nosaltres. Escriu-nos a info@lapiscinadelaselva.cat.

Recorda de donar-vos les teves dades per tal que puguem contactar amb tu i respondre't. Endavant, t'escoltem!

 

 

 Encara no coneixes el nostre Facebook? Fes clik sobre la imatge!